Robert Pattinson skal spille Batman – forhandlingerne næsten på plads

Robert Pattinson skal spille Batman – forhandlingerne næsten på plads
Robert Pattinson. (Foto: Chris Jackson/Getty Images)

Lige siden Ben Affleck officielt forlod rollen som den kappeklædte hævner i januar måned, har rygterne svirret om, hvem der skal overtage den ikoniske rolle i Matt Reeves’ kommende ‘The Batman’.

Nu skriver Variety, at den tidligere ‘Twilight’-stjerne Robert Pattinson er så godt som sikret rollen. Forhandlingerne er angiveligt et mulehår fra at blive afsluttede.med Pattinson som absolut favorit og britiske Nicholas Hoult (‘The Favourite’) som nærmeste konkurrent.

‘The Batman’ instrueres af Matt Reeves, der fik stor succes med de seneste to film i ‘Abernes planet’-trilogien. Det har tidligere været rygtet, at Reeves skal starte en ny Batman-franchise med ‘The Batman’, der står uden for DC Extended Universe. Filmen begynder angiveligt pre-produktion til sommer.

Pattinson virker som et særdeles lovende valg i rollen. Over de seneste år har han for alvor lagt den ikoniske vampyrrolle fra young adult-serien ‘Twilight’ bag sig med en række velvalgte roller i auteurfilm. Skuespilleren samarbejdede med David Cronenberg i to film (‘Cosmopolis’ og ‘Maps to the Stars’), Cannes-darlingen James Gray i ‘The Lost City of Z’ og den franske auteur Claire Denis i den skamroste ‘High Life’. Kronen på værket kom med hovedrollen i Safdie-brødrenes fænomenale kupfilm ‘Good Time’.

I disse uger kan Pattinson opleves i Robert Eggers længe ventede opfølger til ‘The Witch’, der har titlen ‘The Lighthouse’. Filmen har verdenspremiere på Cannes Film Festival. Pattinson blev for nyligt castet i Christopher Nolans hemmelighedsomgærdede actionblockbuster, der får premiere i sommeren 2020.

Læs også: Robert Pattinson blev låst inde, mens han læste manuskriptet til Christopher Nolans kommende »event-film«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af