Roman Polanskis kone kritiserer Tarantino for ‘Once Upon a Time in Hollywood’-valg

Roman Polanskis kone kritiserer Tarantino for ‘Once Upon a Time in Hollywood’-valg
Quentin Tarantino i Cannes 2014. (Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images)

I Quentin Tarantinos ’Once Upon a Time in Hollywood’, som i sidste uge havde verdenspremiere på Cannes Film Festival, spiller polske Rafał Zawierucha den kontroversielle instruktør Roman Polanski. Nu kritiserer Polanskis kone, den franske skuespiller Emmanuelle Seigner, valget om at inkludere Polanski i filmen i en udtalelse på Instagram.

‘Rosemary’s Baby’-instruktøren flygtede fra USA til Paris i 1978 inden en retssag om voldtægt af en 13-årig pige. Siden har han været uvelkommen i Hollywood.

Men ifølge Seigner er det dobbeltmoralsk, at Hollywood gerne vil tjene penge på Polanskis historie, når han samtidig er forvist.

»Jeg siger bare, at det ikke generer dem (i Hollywood, red.) at lave en film, som benytter sig af Roman og hans tragiske historie og lave forretning på det, mens de samtidig har gjort ham til en paria«, skriver hun. »Alt sammen uden at konsultere ham, selvfølgelig«.

’Once Upon a Time in Hollywood’ handler blandt andet om Polanskis daværende kone Sharon Tate (spillet af Margot Robbie), som blev myrdet af Manson-familien i deres hus, mens hun var otte måneder gravid med deres barn. Seigner gør det klart, at det ikke er filmen, hun kritiserer, men alene Polanskis medvirken. Tarantino bekræftede på pressemødet i Cannes, at han ikke har rådført sig med Polanski i forbindelse med filmen.

Læs også: De bedste citater fra Tarantino, DiCaprio, Pitt og Robbies møde med pressen i Cannes

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af