Zach Galifianakis og »kendisser, du kender« kommer til Netflix i ’Between Two Ferns: The Movie’

Zach Galifianakis og »kendisser, du kender« kommer til Netflix i ’Between Two Ferns: The Movie’
Foto: Rich Polk/Getty Images

I vinter annoncerede Zach Galifianakis, at hans talkshow ’Between Two Ferns’, der nok tager prisen som værende det mest akavede af slagsen i hele tv-historien, går til filmen. Nu er annonceringen bekræftet, og vi kan forvente at krumme tæer til ukendelighed til ’Between Two Ferns: The Movie’ på Netflix den 20. september.

Filmen er instrueret af Scott Aukerman, der ligeledes er medskaber af talkshowet, som siden 2008 har budt på dårlig stemning mellem Galifianakis og alverdens kendte ansigter – fra Brad Pitt og Cardi B til Justin Bieber og Barack Obama.

Gæstelisten til filmen inkluderer denne gang »kendisser, du har hørt om«, hvilket jo mildest talt er et vidt begreb. Tidligere har det rygtedes, at navne som Peter Dinklage, David Letterman, Keanu Reeves samt ’The Hangover’-gutterne Ed Helms og Bradley Cooper skulle kigge forbi bregneshowet.

Plotbeskrivelsen lyder ifølge producenten Funny Or Die som følger: »Zach Galifianakis drømte om at blive en stjerne. Men siden Will Ferrell opdagede hans public access-tv-show ’Between Two Ferns’ og uploadede det til Funny Or Die, har Zach været viralt til grin. Nu tager Zach og hans hold på roadtrip for at færdiggøre en række højprofilerede kendis-interviews og genskabe hans ry«.

Der loves således en »laugh-out-loud comedy« med den »tvære, elskede outsider« og hans to bregner.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af