Christian Bale og Matt Damon går i racerkrig i første trailer til ’Ford V Ferrari’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Året er 1966, og den amerikanske bilingeniør Carroll Shelby står over for at skulle designe den ultimative racerbil for Ford, som vil kunne vinde over Ferrari i årets Le Mans med den britiske racerkører Ken Miles bag rattet. Shelby får 90 dage til at konstruere vidunderbilen – og så er det bare om at gå i krig.

Således lyder plottet til ’Ford V Ferrari’, der tager udgangspunkt i en sand historie om de to visionære racerskikkelser med benzinen brusende i blodet. Som bilingeniøren Shelby finder vi Matt Damon, mens Christian Bale spiller rollen som køreren Miles.

I instruktørstolen sidder James Mangold (kendt og anerkendt for at have instrueret en række vidt forskellige film fra ’Girl, Interrupted’ og ’Walk the Line’ til X-men-filmen ’Logan’), som ifølge The Playlist har afsløret, at vi har at gøre med en form for Butch og Sundance-historie i racerverdenen. Den første trailer lader med et par makkerlige momenter den tænksomme ingeniør og den tjekkede kører imellem til at bakke op om udsagnet.

Damon og Bale gøres på lærredet selskab med Tracey Letts som Henry Ford II og Remo Girone som Enzo Ferrari.

‘Ford V Ferrari’ får amerikansk premiere den 15. november.

Læs også: Christian Bales fem største forvandlinger – fra glamrock-queer til 54 kilos skeletmand

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af