George Clooney skal stå foran og bag kameraet på den kommende Netflix-thriller ‘Good Morning, Midnight’

George Clooney skal stå foran og bag kameraet på den kommende Netflix-thriller ‘Good Morning, Midnight’
George Clooney i 'Up in the Air'.

De fleste forbinder måske George Clooney med de mange filmroller, men Hollywoods førsteklasses Silver Fox har også selv instrueret en række film som blandt andet ‘Good Night, and Good Luck’ fra 2005, der indbragte ham seks Oscar-nomineringer, og senest ‘Suburbicon’ baseret på Coen-brødrenes manuskript.

I Netflix’ kommende sci-fi-thriller ‘Good Morning, Midnight’ vender Clooney tilbage som både skuespiller, instruktør og producer, mens Mark L. Smith (‘The Revenant’) skriver thrillerens manuskript, der er baseret på Lily Brooks-Daltons roman fra 2016. Det skriver Deadline.

»Jeg har kendt og arbejdet med George i mere end to årtier, så jeg kan ikke komme i tanke om nogen, der ville være bedre til at bringe denne fantastiske historie til live«, siger Scott Stuber, chef for Netflix’ originale film.

Filmen handler om en videnskabsmand, der befinder sig på en efterladt udpost på Antarktis og forsøger at komme i kontakt med et rumskib, der gør forsøg på at nå tilbage til Jorden – alt imens en verdensomspændende katastrofe rammer jordkloden.

»Bogen er kraftfuld og rørende, og Marks adaption er smukt skrevet«, fortsætter Stuber. »Det er en historie om den menneskelige natur. En historie, som jeg ved, vores internationale publikum vil forelske sig i, ligesom jeg gjorde, da jeg først læste den«.

Produktionen af ‘Good Morning, Midnight’ forventes at begynde til oktober, og en premieredato er endnu ikke fastsat.

Læs også: Hævnporno, coke og dick pics: De fem scener fra HBO-serien ’Euphoria’, der bringer sindene i kog

Læs også: Lyt til SOUNDVENUE STREAMER: Teenagesex fra Drake og Nicolas Winding Refns serie-provokationer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af