Politisk thriller med Keira Knightley går bag om Irak-krigen – se traileren til ‘Official Secrets’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Britiske Keira Knightley var senest aktuel i dramaet ‘Colette’ som den banebrydende franske forfatter Sidonie-Gabrielle Colette fra starten af 1900-tallet og i fantasyfilmen ‘Nøddeknækkeren og de fire kongeriger’, hvor hun spillede en bitter, lyserød fe-antagonist.

I ‘Official Secrets’ første trailer bevæger Knightley sig væk fra de pompøse kjoler i rollen som Katharine Gun, der opdager, at den britiske regering i samarbejde med USA lyver og manipulerer befolkningen til at stemme for en invasion af Irak i 2003 – baseret på den sande historie om whistlebloweren Gun.

Knightley, der fik ros for præstationen efter Sundance-premieren tidligere på året, spiller over for blandt andre Ralph Fiennes og Matthew Goode, mens Gavin Hood (‘Tsotsi’, ‘X-Men Origins: Wolverine’) instruerer.

‘Official Secrets’ får amerikansk premiere 30. august 2019. Det er endnu uvist, om filmen får dansk premiere.

Læs også: Vores største håb for ‘Stranger Things’ sæson 3: Nye monstre, færre klicheer og Steves hår

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af