Så er det (endelig) officielt: Robert Pattinson er den nye Batman

Så er det (endelig) officielt: Robert Pattinson er den nye Batman
Robert Pattinson til premieren på 'Good Time' i Cannes 2017. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I 11. time blev der sået tvivl om, hvorvidt ‘Twilight’-stjernen Robert Pattinson nu også var sikret rollen som Batman. Nu er det imidlertid bekræftet: Pattinson fik vippet den nærmeste konkurrent Nicolas Hoult af pinden og trækker dermed i flagermusedragten, når optagelserne på Matt Reeves‘The Batman’ begynder næste år.

Ifølge flere medier har Pattinson skrevet kontrakt på at spille den kappeklædte hævner i hele tre film. Om vi får en fuld trilogi afhænger selvfølgelig af en række omstændigheder – vigtigst af alt om den første film opnår kommerciel succes. Det ville dog give god mening med en trilogi, da Reeves har lovet en slags origin-historie, der følger en ung Batman gennem en række definerede begivenheder.

Ligesom DC’s ‘Joker’ med Joaquin Phoenix står ‘The Batman’ uden for den officielle kanon og har således ingen relation til Ben Afflecks tidligere portrættering af superhelten. Reeves har da også lovet en anerledes vinkel på rollen, idet han særligt vil fokusere på Batman som verdens bedste detektiv.

Reeves har tidligere stået bag den succesfulde ‘Planet of the Apes’-trilogi samt debuten ‘Cloverfield’ og det amerikanske remake af ‘Lad den rette komme ind’ under titlen ‘Let Me In’.

Optagelserne til ‘The Batman’ begynder i 2020, mens den amerikanske premieredato er sat til 25. juni 2021.

Læs også: Stream de fem film, der viser, at Robert Pattinson forlængst er brudt ud af ‘Twilight’-rollen og er helt klar til Batman

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af