Samuel L. Jackson om klap-fadæse på nye ’Spider-Man’-plakater: »Heads gon’ roll!«

Samuel L. Jackson om klap-fadæse på nye ’Spider-Man’-plakater: »Heads gon’ roll!«
Samuel L. Jackson som Nick Fury.

»What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!!«, lød spørgsmålet fra Samuel L. Jackson via Instagram, da han opdagede en solid bommert på plakaterne til den næstkommende Marvel-film: ’Spider-Man: Far From Home’. På flere af plakaterne finder vi nemlig Jackson som en stålsat Nick Fury – på nogle af disse med klap for venstre øje (som han også har i filmene), men på andre i en spejlvendt version med klap for højre øje.

Samuel L. Jackson postede et billede af de to forskellige plakater, der uheldigt nok hang ved siden af hinanden, så man for alvor kommer i tvivl om Furys klap-situation. Jackson afrundede sit vredesbrøl med de passende hashtags: #headsgonroll og #lefteyemuthafukkah. Hårdt, men fair.

’Spider-Man: Far From Home’ har premiere i de danske biografer den 2. juli.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Uhhhhhhh, What In The Actual FUCK IS GOING ON HERE???!!! #headsgonroll #lefteyemuthafukkah

Et opslag delt af Samuel L Jackson (@samuelljackson) den

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af