‘Transparent’ slutter af med musical – første teaser afslører Mauras skæbne

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Siden anklager om sexchikane sidste år fik Jeffrey Tambor til at forlade sin rolle som Maura i ’Transparent’ har der været spekuleret i, hvordan serien ville slutte uden sin matriark i centrum. En lille ny teaser har svaret: Maura er død.

Som det længe har slået klart, slutter Amazon-serien med en to timer lang musicalfilm, og det er da også show og sang, der dominerer teaseren, hvor vi får en bid af én af musicalens sange, ’Your Boundary Is My Trigger’ – et selvironisk nik til seriens fokus på seksuelle eksperimenter og kønspolitiske grænser.

Tambors rolle som Maura, familiefaren der bliver til familiemor, har ellers været omdrejningspunktet gennem fire fremragende sæsoner af serien om familien Pfefferman, men for serieskaber Jill Soloway har der ikke været nogen tvivl om hans skæbne.

»Da tiden kom til at bringe rejsen med ’Transparent’ mod sin ende, stod det klart, at et farvel til Maura var vores vej frem«, har hun udtalt i et statement i april. »I denne musicalfinale dramatiserer vi Mauras død i en odyssé af komedie og melankoli fortalt gennem det glædesfulde prisme af sang og dans«.

Jill Soloway har også tidligere fortalt om sin vision for afslutningen: »Den kommer forhåbentlig til at føles som ’Jesus Christ Superstar’ blandet med ’La La Land’ blandet med ’Flight of the Conchords’ med noget mere jødisk kastet ind i«.

De resterende medlemmer af familien Pfefferman vender alle tilbage sammen med blandt andre Kathryn Hahn, Cherry Jones og Tig Notaro.

’The Transparent Musical Finale’ forventes at få premiere i løbet af efteråret. ‘Transparent’ kan ses på Viaplay.

Læs også: Min største bekymring for ’Big Little Lies’ sæson 2? Meryl Streep

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af