Woody Allen samler skuespillerhold med Christoph Waltz i spidsen til sin næste film

Woody Allen samler skuespillerhold med Christoph Waltz i spidsen til sin næste film
Woody Allen. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

I 1992 blev Woody Allen anklaget for at have begået seksuelle overgreb på steddatteren Dylan Farrow. Sagen blev afvist på grund af manglende beviser, men i kølvandet på #MeToo-bevægelsen dukkede beskyldningerne op til overfladen igen med det resultat, at mange i Hollywood ikke vil arbejde sammen med instruktøren længere. Og hans seneste film, ‘A Rainy Day in New York’, er aldrig blevet sendt ud af Amazon, mens flere af skuespillerne, heriblandt Timothée Chalamet, har taget afstand til projektet og doneret deres løn til velgørende organisationer.

Men det skal ikke forhindre Allen i at fortsætte sin produktive karriere mere eller mindre uanfægtet. Han er nu tilbage i Spanien, hvor han tidligere har haft succes med ‘Vicky Cristina Barcelona’, og hvor han nu har samlet sig et ikke ueffent cast. Det består først og fremmest af ‘Inglourious Basterds’-stjernen Christoph Waltz, der ifølge den franske avis Le Parisien har underskrevet en kontrakt sammen med Gina Gershon (‘Riverdale’), Sergi Lopez (‘Pans Labyrint’), Elena Anaya (‘Huden jeg bor i’) og Louis Garrel (‘The Dreamers’).

Filmen handler om et ægtepar, som tager til San Sebastian Film Festival, hvor kvinden har en affære med en fransk filminstruktør, mens han forelsker sig i en smuk spansk kvinde…

Læs også: Disse serier skal du streame i juni – fra ‘Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ til Nicolas Winding Refn

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af