Disse serier skal du streame i juni – fra ‘Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ til Nicolas Winding Refn

Vi befinder os i den vildeste seriemåned i umindelige tider. Her er højdepunkterne.
Disse serier skal du streame i juni – fra ‘Black Mirror’ og ‘Big Little Lies’ til Nicolas Winding Refn
Zoe Kravitz i 'Big Little Lies' sæson 2
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Black Mirror’ sæson 5

Seneste nyt fra Netflix’ populære scifi-antologiserie var decembers ‘Black Mirror: Bandersnatch’-film, hvor seerne selv fik mulighed for at styre fortællingens udfald. Nu vender serien tilbage i sin oprindelige form med en femte sæson bestående af tre afsnit, der, helt i ‘Black Mirror’-ånden, udforsker potentielle, syrede fremtidsteknologier med blandt andre Miley Cyrus og Andrew Scott (‘Fleabag’, ‘Sherlock’) på rollelisten.

Kan ses på Netflix fra 5. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Too Old to Die Young’

Det er sjældent, at en serie får lov at blive vist på Cannes Film Festival. Det er kun sket to gange før – med ‘Twin Peaks’ og ‘Top of the Lake’, og så igen i år, da Nicolas Winding Refn viste afsnit fire og fem af ‘Too Old to Die Young: ‘Drive’-instruktøren mener således, at man skal kunne se serien i en hvilken som helst rækkefølge.

Og det kan man faktisk godt ifølge vores udsendte på Cannes, som også beskrev serien som ulig noget, han havde set på tv før.  Vi følger politimanden Martin (Miles Teller, ’Whiplash’), der gennem sit bijob som lejemorder føres gennem LA’s kriminelle underverden.

Kan ses fra 14. juni på Amazon.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Handmaid’s Tale’ sæson 3

June skiftede kurs i allersidste øjeblik af ‘The Handmaid’s Tale’s anden sæson, da hun ofrede den sikre frihed for i stedet at blive i Gileads patriarkalske lænker og på egen hånd lede efter datteren Hannah – og forhåbentlig starte det længe ventede oprør som den frontfigur, de undertrykte rugemødre har brug for mere end noget andet.

Traileren for den Emmy-vindende series tredje sæson varsler en dyster affære, som endnu en gang ledes af Elisabeth Moss, Yvonne Strahovski, Joseph Fiennes og Samira Wiley.

Kan ses på HBO Nordic fra 6. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Vida’ sæson 2

Kulturel identitet, race, klasse og seksualitet er nogle af temaerne i ’Vida’, som den mexicansk-amerikanske dramatiker Tanya Saracho står bag i samarbejde med et forfatterhold udelukkende bestående af latinamerikanere.

Vi møder søstrene Emma og Lyn, der ikke kunne være mere forskellige, men tvinges sammen af omstændighederne, da deres mor dør. De flytter tilbage til deres barndomskvarter, og her venter dem nogle overraskelser om deres mors liv – for eksempel at hun havde en pigekæreste.

Vores anmelder gav første sæson fem stjerner og beskrev den som »sofistikeret og underholdende« og »et forfriskende og livfuldt pust i amerikansk drama«.

Kan ses på C More fra 29. maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Big Little Lies’ sæson 2

‘Big Little Lies’ skulle egentlig have været et afsluttet miniserie baseret på et afsluttet bogforlæg, men den store succes gjorde fortsættelsen for fristende, og nu er den så tilbage med et endnu stærkere hold: Meryl Streep slutter sig nemlig til Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern, Zoë Kravitz og Shailene Woodly, og instruktørmesteren Andrea Arnold (’American Honey’, ’Fish Tank’) tager over for Jean-Marc Vallée bag kameraet.

I serien befinder vi os i et rigt villakvarter i Californien sammen med områdets husmødre, der har større problemer, end hvad deres polerede facader giver udtryk for. I den kommende sæson skal trådene efter dødsfaldet i sæson 1 reddes ud – og er man ikke opdateret på den fremragende serie, kan man sagtens blive det (men så vent med at se traileren).

Kan ses på HBO Nordic fra 10. juni. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Pose’ sæson 2

’Pose’ tager os med ind i ball-miljøet i 80’ernes New York, hvor ekstravagant klædte deltagere dyster i at performe, danse, vogue og pose. Serien følger en række transkønnede karakterer (spillet af transkønnede, i modsætning til Hollywoods sædvane), der alle lever i periferien af samfundet, marginaliserede af deres etnicitet og seksualitet og med AIDS-epidemien truende over hovedet.

Gennem det rige og mangfoldige karaktergalleri kommer vi tæt på en brydningstid i USA, hvor den sleske James Van Der Beek, som sidder i sit kontor i Trump Tower, repræsenterer yuppiegenerationens fremkomst. Vi placerede første sæson blandt de bedste serier fra 2018.

Kan ses på HBO Nordic fra 12. juni. 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Dark’ sæson 2

Venter man i spænding på tredje sæson af ’Stranger Things’, kan man fordrive tiden med den tyske ‘Dark’, der er blevet sammenlignet med hitserien et utal af gange.

I ‘Dark’ følger vi fire familier, hvis børn forsvinder under mystiske omstændigheder, mens de forsøger at opklare, om der er en sammenhæng mellem forsvindingerne. Der viser sig at være kosmiske kræfter på spil, som bygger bro mellem fortid, nutid og fremtid – første sæson udspillede sig således både i 2019, 1986 og 1953, og i den kommende sæson rejser vi frem til år 2052.

Kan ses på Netflix fra 12. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘City on a Hill’

Kevin Bacon og Aldis Hodge er de drivende kræfter i politiserien ’City on a Hill’, som udspiller sig i 90’ernes Boston. Bacon spiller den fallerede agent Jackie Rhodes, som omgiver sig med stoffer, alkohol og kvinder, og Hodge er den succesfulde advokat Decourcy Ward. De to udgør et umage makkerpar med et fælles mål om at bekæmpe kriminalitet i det plagede Boston.

Serien har et stærk producerhold i ryggen: Ben Affleck og Mat Damon, der begge kommer fra Boston, Tom Fontana, der skrev på den klassiske politiserie ’Homicide: Life on the Street’, og Irene Burns, som var producer på ’30 Rock’.

Kan ses på HBO Nordic fra 17. juni.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Euphoria’

De er alle unge og alle outcasts, hovedpersonerne i den kommende ungdomsserie ’Euphoria’, som har ingen ringere end Drake, Drakes manager Future the Prince og indieselskabet A24 som producere.

Vi møder blandt andre Rue (Zendaya), som er i misbrugsafvænning. Den nye pige i byen, Jules, som er transkønnet. Atleten Nate, der kæmper med sin vrede. Cassie, der forfølges af rygtet om sin seksuelle fortid. Og Kat, der kæmper med kropskomplekser. Det ligner et kalejdoskopisk portræt af teenagefølelser og -udfordringer med både alvor og humor.

Kan ses på HBO Nordic fra 17. juni. 

Læs også: ’Killing Eve’s højspændte finale begik en utilgivelig dødssynd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af