Emma Stone, Jesse Eisenberg og Woody Harrelson er på morsom zombiejagt i første trailer til ‘Zombieland: Double Tap’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lige siden ‘Zombieland’ fik premiere i 2008 har den sjove film om de levende døde og en lille gruppe overlevere haft et trofast kultfølge. Og har du savnet Emma Stone, Jesse Eisenberg, Woody Harrelson og Abigail Breslins umage firkløver, er der kærkomment gensyn i den første trailer til den ventede opfølger med titlen ‘Zombieland: Double Tap’.

Filmen følger Columbus (Eisenberg), Tallahassee (Harrelson), Wichita (Stone) og Little Rock (Breslin) 10 år efter originalen, mens de fortsat rejser rundt i det øde USA og bekæmper zombier og møder andre overlevende. Og humoren ser ikke ud til at være dampet af.

I traileren møder vi både gruppens dobbeltgængere i form af Luke Wilson og Thomas Middleditch foruden et par potentielle romancer. Og der er sågar forlydener om endnu en cameo fra Bill Murray – endda sammen med ‘Ghostbusters’-kollegaen Dan Aykroyd. Rollelisten byder desuden på nye navne som Avan Jogia og Zoey Deutch (‘Everybody Wants Some!!’).

Ruben Fleischer, der instruerede den oprindelige film såvel som sidste års ‘Venom’, er tilbage i instruktørstolen. ‘Zombieland: Double Tap’ får dansk premiere 17. oktober 2019.

Læs også: Leonardo DiCaprio møder kritik for ikke at arbejde med kvindelige instruktører

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af