Få første smugkig på Martin Scorseses ‘The Irishman’ med Robert De Niro og Al Pacino

Få første smugkig på Martin Scorseses ‘The Irishman’ med Robert De Niro og Al Pacino
'The Irishman'

Martin Scorseses ‘The Irishman’ er unægteligt en af årets mest ventede film, og der har længe hersket usikkerhed om, hvornår den ville blive præsenteret for verden. Men nu står det klart, at filmen får verdenspremiere på New York Film Festival, der starter 27. september – og i tilgift til annonceringen får vi de to første billeder fra filmen, der kan ses i fuldt format herunder.

Hvornår resten af verden får filmen at se, vides endnu ikke. ‘The Irishman’ er en Netflix-film, men eftersom Netflix formentlig håber at kunne køre den i stilling til en Oscar, kommer de til at give den en begrænset biografpremiere i USA, før den rammer streamingtjenesten – det sker formentlig senere på året.

‘The Irishman’ udgør første gang, Scorsese forener legenderne Robert De Niro og Al Pacino, der flankeres af kapaciteter som Joe Pesci, Anna Paquin, Harvey Keitel, Jesse Plemons, Ray Romano og Bobby Cannavale. Filmen har været længe undervejs, ikke mindst fordi Scorsese og hans hold bruger avanceret CGI-teknologi for at skabe yngre udgaver af skuespillerne.

Titlen refererer til De Niros irske Frank Sheeran, der agerer håndlanger for Pennsylvania-mafiaboss Russell Bufalino (Pesci) og fagforeningspræsidenten Jimmy Hoffa, der forsvandt i 1975 i en af USA’s mest berømte uopklarede (mord)sager.

Læs også: Anmeldelse af Martin Scorseses Bob Dylan-dokumentar

‘The Irishman’

‘The Irishman’
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af