John Travolta spiller uhyggelig stalker i Limp Bizkit-frontmands thriller ‘The Fanatic’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der har været langt mellem snapsene, når det kommer til John Travoltas roller i de seneste år. Han medvirkede i sidste års ‘Gotti’, der blev kåret som en af årets allerværste film, men også i den fremragende første sæson af ‘American Crime Story’.

Nu vender han tilbage på det store lærred i Limp Bizkit-frontmanden Fred Dursts nye thriller ‘The Fanatic’. Her spiller han stalkeren Moose, der er besat af action-stjernen Hunter Dunbar (Devon Sawa). Da han bliver snydt for at møde sit idol, tager han ekstreme metoder i brug ved at opsøge Dunbar foran hans hjem. Og efter traileren at dømme, befinder den pumpede action-stjerne sig pludselig i alvorlig fare.

Filmen er angiveligt inspireret af et virkeligt fanmøde fra Dursts liv. Og mon ikke, at de to ungdomstjerner Travolta og Sawa (‘The Final Destination’) kan nikke genkendende til vilde fanoplevelser?

Det vides endnu ikke, om ‘The Fanatic’ får dansk biografpremiere. I USA har filmen premiere i biograferne og på VOD 30. august.

Læs også: Emma Stone, Jesse Eisenberg og Woody Harrelson er på morsom zombiejagt i første trailer til ‘Zombieland: Double Tap’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af