Mindy Kalings ‘Fire bryllupper og en begravelse’-serie er meget langt fra originalen – se den nye trailer her

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er en flok gamle venner i London, fire bryllupper og en begravelse. Nå ja, og så dukker Andie MacDowell op.

Men her hører lighederne mellem Mindy Kalings Hulu-serie ‘Four Weddings and a Funeral’ og filmmager Richard Curtis’ gigantiske romcom-hit fra 1994 tilsyneladende også op at dømme ud fra seriens amerikaniserede trailer.

Nathalie Emmanuel fra ‘Game of Thrones’ spiller Maya, der arbejder som kommunikationschef på en senatorvalgkampagne i New York, men rejser til London, da hun inviteres til en collegevens bryllup. Tætte relationer blomstrer på ny og Maya får et godt øje til lækre, kæresteoptagede Kash (Nikesh Pate), mens politiske skandaler lurer og Londons natteliv kalder.

Det øvrige cast består af Rebecca Rittenhouse, Brandon Mychal Smith, og John Reynolds, men traileren giver os også et glimt af romcom-veteranen Dermot Mulroney (‘My Best Friend’s Wedding’) og førnævnte McDowell, hvis blotte tilstedeværelse lugter af, at Kalings serie potentielt eksisterer i samme univers som filmklassikeren. Kan magien genskabes? Får vi endnu en ikonisk begravelsestale? Og er Hugh Grant blevet overtalt til en hemmelig cameo?

Kirkeklokkerne ringer ind til fest på Hulu den 31. juli, hvorefter vi afventer en snarlig dansk streamingpremiere.

Læs også: ‘Euphoria’s animerede blowjob-scene med Harry Styles og Louis Tomlinson pisser One Direction-fans af

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af