Menneskejagten sættes ind i thrilleren ‘The Hunt’ – se den slagkraftige trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

12 fremmede vågner op i en lysning og aner ikke, hvordan de er endt der, og snart har de en psykopatisk rigmandsgruppe, der jager mennesker som sport, i hælene.

Den kommende ‘The Hunt’ har en besnærende præmis, og traileren giver da også løfter om en underholdende og intelligent thriller med slagkraftige sociale pointer. Filmen kommer da også fra produktionsselskabet Blumhouse, der også stod bag Jordan Peeles ‘Get Out’.

Manden bag ‘Lost’ og ‘The Leftovers’, Damon Lindelof, har været med til at skrive manuskriptet, mens Craig Zobel instruerer, og Hilary Swank har en sjælden skurkerolle. I hovedrollen som kvinden, der går efter struben på sine kidnappere, ses Betty Gilpin fra Netflix-serien ‘GLOW’. Det er endnu uvist, om vi kan vente os en dansk biografpremiere.

Læs også: Alle Quentin Tarantinos film rangeret, fra værst til bedst

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af