Video: ’Spider-Man’-skuespillerne overraskede overvældede fans på børnehospital

I dag springer det seneste skud på superhelte-filmstammen ud, når Marvel Studios’ ’Spider-Man: Far From Home’ har premiere. Filmen fik sig dog allerede en lille snigpremiere i torsdags på Children’s Hospital i Los Angeles, hvor de indlagte børn samledes om hospitalets tv-skærm til en særlig filmscreening.

I den anledning kiggede filmens tre hovedrolleindehavere forbi hospitalet for at overraske børnene: Tom Holland i sin Spider-Man-dragt, Jake Gyllenhaal som Mysterio og Zendaya som Michelle ’MJ’ Jones.

Børnene på hospitalet tager overraskede, overvældede og ret så benovede imod de tre helteskikkelser, hvis visit bød på high fives, autografskrivninger, selfies og en baglæns saltomortale.

Læs anmeldelse: ’Spiderman – Far From Home’: Overrumplende twist afværger Marvel-krisen

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af