’Beverly Hills 90210’-stjernerne fik en overraskende lav løn for det nye reboot

’Beverly Hills 90210’-stjernerne fik en overraskende lav løn for det nye reboot
Jennie Garth, Ian Ziering, Shannen Doherty, David Austin Green & Gabrielle Carteris.

Mon ikke de fleste troede, at der var mange nuller på løncheckene, da det kom frem, at alle ’Beverly Hills 90210’-stjernerne (på nær Luke Perry), havde sagt ja til at reboote 90’er-successen?

Nu er det imidlertid kommet frem, at lønningerne for de syv bærende skuespilleres arbejde på ’BH90210’ faktisk var overraskende lave – i hvert fald ud fra Hollywood-standarder. I følge The Hollywood Reporters kilder tjener alle castets medlemmer som udgangspunkt 70.000 dollars per afsnit, hvilket svarer til 470.000 kroner. Selvom en halv time på skærmen således overgår en almindelig årsløn, er det i branchen en smule undervældende. Til sammenligning var lønningerne 250.000 dollars per afsnit, da ’Will & Grace’ fandt vej tilbage til skærmen.

Hvorvidt man synes, rebootet var en god idé eller ej, har det dog betalt sig lidt ekstra for Jennie Garth og Tori Spelling at have taget initiativet. Det skaffer dem nemlig lidt over 15.000 dollars ekstra per afsnit. Jason Priestley får 46.000 dollars oven i for at have instrueret et af afsnittene.

Der var mange, der tvivlede på mulighederne i en 2019-version af ’Beverly Hills 90210’. Men seertallene i USA for det første afsnit var på imponerende 3,4 millioner mennesker, og her på sitet lød den umiddelbare vurdering ud fra første afsnit da også, at den var ’overraskende god’.

Skuespillerne har udtalt, at de gerne ser rebootet køre adskillige sæsoner. Og hvem ved – så er der måske en lønforhøjelse i vente.

Læs også: Fem livslektioner jeg lærte fra den originale ‘Beverly Hills 90210’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af