Disney giver ‘Lady og Vagabonden’ en charmerende liveaction-opdatering – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Lady og Vagabonden’ er den seneste Disney-klassiker til at få en liveaction-overhaling, men alligevel adskiller den sig fra sine forgængere på en række væsentlige punkter: Ulig ‘Løvernes konge’-remaket beror filmen ikke på avanceret CGI – her er det faktisk rigtige hunde, der indtager hovedrollerne – og så går filmen uden om biograferne, når den får eksklusivt premiere på Disneys nye streamingtjeneste, Disney+.

Filmen fortæller den velkendte historie om en overklasse cocker spaniel ved navn Lady (med stemme af Tessa Thompson), som møder en smart gadehund, Vagabonden (Justin Theroux). Snart indleder de et romantisk forhold, og hvis man skulle være i tvivl, byder det (selvfølgelig) på den udødelige spaghetti-scene fra den oprindelige film.

Thompson og Theroux får selskab af blandt andre Sam Elliott, Benedict Wong og Janelle Monaé foran kameraet. ‘Lady og Vagabonden’ får premiere på Disney+, når streamingtjenesten lanceres i USA den 12. november. Det er endnu uvist, hvornår tjenesten kommer til Danmark.

Læs også: Første trailer til ‘Star Wars’-serien ‘The Mandalorian’ lover masser skuddueller

Læs også: Disney+ lanceres til november: Her er indholdet, du kan forvente

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af