Emilia Clarke og ’Crazy Rich Asians’-stjerne forelsker sig i Paul Feigs jule-romcom – se traileren til ’Last Christmas’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I traileren til ’Bridesmaids’-instruktør Paul Feigs kommende julefilm går Emilia Clarke fra Mother of Dragons til julekyniker i alfekostume. Men verdens mest velkendte juletekst har muligvis skiftet betydning i hænderne på den rutinerede komedieinstruktør. For hjerter kan knuses af andet end tabt kærlighed.

Filmens hovedperson Kate arbejder i en julebutik, men har mistet sin stråleglans efter et livstruende sygdomsforløb. Men heldigvis er julen hjerternes fest, og ind fra højre kommer Tom og hjælper hende tilbage på rette spor i bedste manic pixie dream boy-stil.

Udover at spille Kates tilsyneladende østeuropæiske mor har Emma Thompson skrevet filmens manuskript sammen med Bryony Kimmings. Hun har før formået at hive en Oscar hjem for bedste adapterede manuskript med ’Fornuft og følelse’ fra 1995.

Ved første øjekast kunne en julefilm baseret på en landeplage, der ikke nøjes med at udnytte Game of Thrones-buzz, men også tager en bid af ’Crazy Rich Asians’-kagen ved at sætte Henry Golding og Michelle Yeoh på rollelisten, virke som en komedieinstruktørs desperate skrig om en publikumssucces.

Men muligvis kan det mindre julede sygdomselement være brodden, der redder ’Last Christmas’ fra en skæbne som filmisk sukkerstok.

Filmen får dansk biografpremiere 14. november.

Læs også: Ny filmsensation kommer til at sætte varige spor i Hollywood

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af