Guillermo Del Toro og Stephen King elsker thrilleren ‘Tigers Are Not Afraid’ – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Tigers Are Not Afraid’ fik allerede festivalpremiere i 2017, men nu er den på vej mod de amerikanske biografer, og den har opsamlet sig en hel del buzz i den mellemliggende periode.

Instruktør og manuskriptforfatter Issa López står bag filmen, der er en mexicansk thriller – eller eventyrhorrorfilm, om man vil – om en en gruppe børnehjemsbørn, med en ung pige i spidsen, der har tre magiske ønsker, som de kan bruge til at overleve i et land plaget af narkokrigen.

Når man ser traileren, kommer man til at tænke på Guillermo Del Toros film som ‘The Devil’s Backbone’ og ‘Pans labyrint’, og det viser sig da også, at Del Toro er stor fan af filmen – jævnfør det glødende citat, der optræder i traileren. Del Toro havde faktisk filmen på ottendepladsen over sine favoritfilm i 2017.

Den mexicanske mester, der vandt en Oscar for ‘The Shape of Water’, er ikke den eneste, der har lovprist ‘Tigers Are Not Afraid’. Det samme har Stephen King og forfatteren bag ‘American Gods’ og tegneserien ‘Sandman’, Neil Gaiman. Ikke den værste opbakning for en upåagtet mexicansk film, som næppe får dansk biografpremiere, men forhåbentligt kan fanges på en festival eller streamingtjeneste engang i fremtiden.

Læs også: Anmeldelse af ‘The Shape of Water’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af