Jim Carrey kæmper for at finde sig selv i ‘Kidding’ sæson 2 – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jim Carrey blev spået det helt store comeback med ‘Kidding‘, der genforenede ham med ‘Evigt solskin i et pletfrit sind’-instruktøren Michel Gondry.

Men selvom tv-serien muligvis ikke indfriede de høje ambition til fulde, hev ‘Kidding’ da to Golden Globe-nomineringer hjem, blandt andet for Carreys præstation og bedste tv-komedie. Nu vender serien tilbage med sæson 2, der starter, hvor den første slutter:

Jeff Pickles’ (Carrey) tv-program ‘Mr. Pickles’ Puppet Time’ er blevet taget af sendefladen for første gang i 30 år, og nu må Pickles kæmpe for at finde en måde at kommunikere til sine unge fans, der stadig har brug for hans livsråd.

Traileren byder også på et herligt gensyn med Frank Langella i rollen som Pickles’ far og hårde producer, såvel som Catherine Keener i rollen som søsteren og Judy Greer som Pickles’ ekskone. Ariana Grande kigger sågar også forbi i traileren.

‘Kidding’ sæson 2 får amerikansk premiere 3. november og forventes at lande på HBO Nordic kort efter.

Læs også: Anmeldelse af ‘Kidding’ sæson 1 – Jim Carreys seriecomeback famler efter sig selv

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af