Kidman, Theron og Robbie er ofre for Fox News-sexskandale i ’Bombshell’ – første betændte trailer er ude

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med Showtime-serien ’The Loudest Voice’ fik vi et indblik i mediemogulen Roger Ailes storhed og fald som tidligere CEO på Fox News. Faldet begyndte for alvor, da de graverende anklager om sexchikane begyndte at rulle ind, der i 2016 fik Ailes til at forlade Fox-tronstolen, indtil han i 2017 døde 77 år gammel.

Ailes-affæren er nu klar til også at ramme det store lærred. Instruktør Jay Roach har rullet de helt tunge skyts ud i sin cinematiske version af skandalen, hvor Charlize Theron, Nicole Kidman og Margot Robbie indtager filmens kvindelige hovedroller over for John Lithgows Roger Ailes.

Theron og Kidman spiller rollerne som nyhedsværterne Megyn Kelly og Gretchen Carlson, hvis anklager mod Ailes var essentielle i Ailes’ fyring og fald. Margot Robbie spiller rollen som en fiktiv producer ved navn Kayla Pospisil, der er skabt til filmen.

I første trailer til filmen udveksles der kun én enkelt replik, men billederne siger mere end tusinde ord: De dømmende blikke blandt kollegerne og den nervøse, trykkede stemning mellem de tre kvindelige kolleger, der angiveligt godt ved, at de har mere end blot en arbejdsplads til fælles. »Hot in here«, konkluderer Kidman efter en elevatortur – formentlig mod løvens hule – så penibel, at man næsten selv mærker den betændte varme fra den anden side af skærmen.

Rollelisten tæller foruden de fire hovedroller navne som Kate McKinnon, Connie Britton, Mark Duplass, Rob Delaney, Malcolm McDowell og Allison Janney.

’Bombshell’ får amerikansk premiere den 20. december.

Læs også: ’The Loudest Voice’: Ny serie modarbejder stærk Russell Crowe som FOX News-skurk

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af