’Lucy in the Sky’ med Natalie Portman kan blive årets store rumomoplevelse – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når man har set det hele lidt fra oven, kan alt pludselig virke meget småt, når man kommer tilbage til sit hjem på jorden. Det er den følelse, Natalie Portman har i traileren til astronautdramaet ’Lucy in the Sky’, som er løst baseret på den autentiske historie om NASA-astronauten Lisa Nowak.

I filmen spiller Natalie Portman astronauten Lucy Cola, som efter en overvældende tur i rummet bliver så påvirket af at se tilbage på Jorden, at hun begynder at stille spørgsmålstegn ved meningen med det hele. Hendes eksistentielle krise påvirker både hende og hendes nærmeste. Udover Portman medvirker blandt andet også Jon Hamm (‘Mad Men’), Ellen Burstyn (‘Requiem for a Dream’) og Zazie Beetz (‘Atlanta’).

I den flotte trailer bliver der leget med billedeformatet. Når Lucy tænker på, eller er ude i rummet, er filmen skudt i storslåede CinemaScope-billeder. Lucys tid på jorden er derimod ofte klemt og trang i en næsten kvadratisk billedramme.

Filmen er instrueret, skrevet og produceret af multitalentet Noah Hawley, som med ’Lucy in the Sky’ får sin debut som spillefilminstruktør. Hawley har travlt for tiden. Udover ’Lucy in the Sky’ agerer han også showrunner for tv-serierne ’Legion’ og ’Fargo’, hvoraf førstnævnte er i gang med at indspille sin sidste sæson.

Hans film får premiere på dette års Toronto Film Festival. Der er endnu ingen dansk premieredato.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen: Er en af disse 10 film den kommende Oscar-vinder?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af