Næste sæson ‘American Crime Story’ skal handle om Monica Lewinsky – med ‘Booksmart’-stjerne i hovedrollen

Næste sæson ‘American Crime Story’ skal handle om Monica Lewinsky – med ‘Booksmart’-stjerne i hovedrollen
Beanie Feldstein i 'Booksmart'. Nu skal hun spille Monica Lewinsky.

Antologiserien ‘American Crime Story’ har over to sæsoner bevist sit værd som en af tidens mest underholdende og socialt prægnante serier med udgangspunkt i virkelige, berømte kriminalsager. Første sæson handlede om sagen mod O.J. Simpson, mens anden sæson behandlede mordet på Gianni Versace.

Nu har kanalen bag, FX, bekendtgjort, hvad omdrejningspunktet for den ventede tredje sæson bliver: Skandalen omkring Bill Clinton og hans daværende praktikant Monica Lewinsky under titlen ‘Impeachment’ med reference til, at sexanklagerne mod Clinton førte til, at præsidenten blev genstand for en historisk rigsretssag i 1998, efter han famøst havde løjet om sine misgerninger (»I did not have sex with that woman, Ms. Lewinsky«).

»’Impeachment: American Crime Story’ vil udforske de oversete aspekter af de kvinder, der fandt sig selv fanget midt i skandalen og den politiske krig, der kastede en lang skygge over Clintons præsidentskab«, lover FX-præsident John Landgraf om serien, som Monica Lewinsky selv er producer på.

Beanie Feldstein, der fik et stort gennembrud med ‘Booksmart’, skal spille Lewinsky, mens Sarah Paulson – der også havde en stor rolle i O.J.-sæsonen – skal spille den Hvide Hus-ansatte Linda Tripp, der fik en stor rolle i skandalen, efter hun havde optaget Clinton og Lewinskys samtaler.

Hvem, der skal spille præsident Clinton, vides endnu ikke.

Læs også: Interview med Beanie Feldstein: »Jeg kom næsten ud af livmoren syngende og dansende – intet kunne stoppe mig«

Læs også: Anmeldelse af ‘The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af