Producenten bag skrinlagte ’The Hunt’ håber stadig på premiere

Producenten bag skrinlagte ’The Hunt’ håber stadig på premiere
'The Hunt'.

Universal Pictures og Blumhouse valgte tidligere på måneden at lægge filmen ’The Hunt’ på hylden på ubestemt tid. Dette skete i kølvandet på filmens markedsføringen, som blev rullet ud netop som USA oplevede en række tragiske masseskyderier. USA’s præsident Donald Trump var blandt dem, der på Twitter kritiserede filmen for unødig provokation.

Nu har filmens producer Jason Blum udtalt sig til mediet Vulture om hele problemstillingen. Vultures udsendte spurgte blandt andet producenten om, hvad han tog med sig ovenpå de seneste ugers debat:

»Jeg har lært en masse. Men hvis jeg blev tilbudt at lave filmen igen, ville jeg sige ja. Vi lavede helt sikkert fejl i markedsføringen, og vi lavede mange fejl hen ad vejen…Det vil måske fremadrettet ændre måden, hvorpå jeg kører film i stilling og hvordan jeg konsulterer med dem, der markedsfører filmene. Men vil det ændre på selve produktionen af filmen? Nej«.

Til spørgsmålet om, hvorvidt ’The Hunt’ kan udkomme på et senere tidspunkt, var Blum optimistisk: »Det er der helt sikkert en chance for. Det håber jeg«.

I filmen møder vi en gruppe konservative amerikanere tilhørende arbejderklassen (her kaldet »deplorables« inspireret af det uflatterende udtryk, Hillary Clinton brugte om Trumps støtter under valgkampen i 2016) der er blevet kidnappet af medlemmer af den rige, liberale elite, for at blive brugt som levende skydeskiver. Filmen er fortsat taget af plakaten, også herhjemme, hvor den stod til at få premiere her i efteråret. Og en premiere virker ikke just nærtforestående.

Læs også: Universal dropper at udgive gyseren ‘The Hunt’ i kølvandet på masseskyderier og angreb fra Trump

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af