Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell er morgenværter i stor Apple-seriesatsning – se første trailer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når Apple til efteråret lancerer deres egen streamingtjeneste Apple TV+, er serien ’The Morning Show’ et af deres trumfkort. Der er dømt newsroom-drama, når Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell forenes som morgenværter.

For Carells vedkommende er det første gang, han vender tilbage til tv siden sin ikoniske rolle som Michael Scott i ’The Office’. Det samme gælder for Aniston, der udelukkende har holdt sig til filmroller, siden ’Friends’ sluttede i 2004.

Ved en Apple-lancering udtalte Witherspoon, at serien » i sandhed er en insiders tur indenfor i hverdagslivene for dem, der hjælper Amerika med at vågne hver eneste dag«. Hun afslørede desuden, at serien kommer til at behandle kønsmæssige magtkampe i den tv-journalistiske verden. Serien er baseret på virkelighedens rivalisering mellem USA’s største morgenprogrammer ’Today’ og ’Good Morning America’, der sendes på to af landets største stationer, NBC og ABC.

Den konceptuerende instruktør er Mimi Leder, som også dirigerede afsnit af den roste serie ’The Leftovers’ og senest var aktuel med ’On the Basis of Sex’, en bio-pic om feministikonet Ruth Bader Ginsburg.

Udover storstilede projekter som ’The Morning Show’ har Apple TV+ teamet op med instruktørnavne som J.J. Abrams, M. Night Shyamalan samt skaberen af den populære ’Outlander’, Ronald D. Moore. Muligvis kommer den næste store romcom-succes også fra techgiganten – de har nemlig planer med parret Kumail Nanjiani og Emily V. Gordon, der blev Oscar-nominerede for manuskriptet til den romantiske komedie ’The Big Sick’.

Ikke kun Apple har set potentiale i fortællingen om livet som kvindelig tv-vært. Det samme er nemlig tilfældet i den relativt roste Amazon-film ‘Late Night’, hvor Emma Thompson som fyringstruet anchorwoman får imagehjælp af Mindy Kaling.

Læs også: Mindy Kalings talkshow-komedie ‘Late Night’ har allerede fået suveræne anmeldelser – se traileren

Læs også: I ny Apple-serie lander russerne først på Månen – se traileren til ‘For All Mankind’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af