Se den første trailer til Greta Gerwigs storstilede stjerneparade: ’Little Women’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En af årets mest imødesete film – og en stærk potentiel Oscar-kandidat – er Greta Gerwigs blot anden instruktørbedrift (efterfølgende den vellykkede ’Lady Bird’ fra 2017): ’Little Women’. Men det er ikke blot Gerwigs finurlige facon, der bliver spændende at opleve få indflydelse på den amerikanske klassiker – det er i særdeleshed også den gedigne stjerneregn, der udgør castet, som sætter forventningerne i vejret.

I den nye, første trailer til filmen får vi et smugkig til romancen mellem den ambitiøse feminist Jo i skikkelse af Saoirse Ronan og hendes tilbeder ’Laurie’ spillet af Timothée Chalamet. Vi møder desuden de øvrige søstre, som i 2019-versionen spilles af Emma Watson, Florence Pugh og Eliza Scanlen, samt deres mor spillet af Laura Dern og deres stramtandede, rige tante i form af Meryl Streep.

Filmen følger de fire søstre i tiden efter den amerikanske borgerkrig i 1860’ernes New England – en tid plaget af fattigdom og undertrykkende kvindesyn, men hvor kærligheden og ikke mindst ambitionerne blomstrer vildt blandt de fire sejlivede søstre.

’Little Women’ er baseret på Louisa May Alcotts bog af samme navn fra 1868, som er en vægtig klassiker i den amerikanske litteraturhistorie og derfor helt oplagt også er blevet filmatiseret en solid håndfuld gange før. Gerwigs version bliver den ottende af slagsen.

’Little Women’ får amerikansk premiere den 25. december, mens den rammer de danske lærreder den 26. marts 2020.

Læs også: Et alt for tidligt kig i krystalkuglen: Er en af disse 10 film den kommende Oscar-vinder?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af