Dylan Farrow kritiserer Scarlett Johanssons forsvar af Woody Allen

Dylan Farrow kritiserer Scarlett Johanssons forsvar af Woody Allen
Woody Allen og Scarlett Johansson til promovering af 'Match Point' i 2005. (Foto: Franco Origlia/Getty Images)

»Han fastholder sin uskyld, og jeg tror på ham,« konkluderede Scarlett Johansson om anklagerne mod Woody Allen i et nyt interview med The Hollywood Reporter. Allen har i årevis været under anklage for at have seksuelt misbrugt sin adoptivdatter Dylan Farrow. Anklager, særligt med de sidste års #MeToo-bevægelse, har fået yderligere fokus i medielandskabet.

Udtalelsen blev mødt af massiv modvind på de sociale medier, hvor der desuden også blev stillet spørgsmålstegn ved Scarlett Johanssons egen involvering i Time’s Up-bevægelsen. Udtalelsen er da også kommet Dylan Farrow for øre, der istemmer kritikken via Twitter.

»Fordi hvis vi har lært noget af de sidste to år, er det, at du helt sikkert burde tro på mandlige overgrebsmænd, der ‘fastholder deres uskyld’ uden at stille spørgsmålstegn«, skriver hun. »Scarlett har langt endnu, når det kommer til at forstå den problematik, hun påstår at mestre«.

Læs også: Scarlett Johansson forsvarer Woody Allen i nyt interview: »Han fastholder sin uskyld, og jeg tror på ham«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af