Eddie Redmayne og Felicity Jones stiger til vejrs i en luftballon – se traileren til ‘The Aeronauts’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eddie Redmayne og Felicity Jones fik hjerter til at smelte over med Stephen Hawking-biopiccen ‘Teorien om alting’, der indbragte Redmayne hans første Oscar-statuette og en nominering til Jones. Man kan altså dårligt fortænke Amazon, at de har sat duoen over for hinanden igen i den roste biografi-film ‘The Aeronauts’.

Filmen udspiller sig i 1862, hvor Redmayne spiller en fandenivoldsk, ung meteorolog, der hævder, at man kan studere atmosfæren og dermed forudse vejret. Ingen tror på ham, så han må alliere sig med enken Amelia (Jones), der også arbejder som luftballon-pilot, hvis han skal gøre sig forhåbninger om at bevise sin teori. Det bliver startskuddet på en storslået rejse gennem skyerne.

‘The Aeronauts’ blev vist på både Telluride og Toronto Film Festival, hvor den fik pæne anmeldelser:

Indiewire giver karakteren B- og beskriver filmen som »et møde mellem ‘Gravity’ og ‘Free Solo’«, og det ser da heller ikke ud til at skorte på neglebidende CGI-sekvenser, når makkerparret klatrer rundt på ydersiden af ballonen. The Hollywood Reporter er yderst positive over for filmen og roser særligt Redmayne og Jones: »De to hovedrolleindehavere bærer historien med en overflod af energi og sjæl, mens synet af luftballonen og dens møde med forskellige højder, vejr og andre ugunstige forhold er fænomenalt skildret med masser af suspense og bjergtagende billeder«.

Filmen er instrueret af Tom Harper, der har været episodeinstruktør på ‘Peaky Blinders’ og er aktuel i de danske biografer næste år med gennembruddet ‘Wild Rose’. Manuskriptet er skrevet af Jack Thorne, manden bag teaterstykket ‘Harry Potter and the Cursed Child’ og den kommende HBO-serie ‘His Dark Materials’.

‘The Aeronauts’ er endnu ikke sat til dansk premiere.

Læs også: Første seriøse status: Hvem er Oscar-favoritterne lige nu?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af