Joaquin Phoenix forlod settet under ’Joker’-optagelserne – til castets store forundring

Joaquin Phoenix forlod settet under ’Joker’-optagelserne – til castets store forundring
Joaquin Phoenix som Jokeren.

De første trailere til – og ikke mindst de første reaktioner på – Todd Phillips ’Joker’ giver et praj om, at Joaquin Phoenix formentlig har gået grueligt meget igennem i sin dedikation til titelrollen som den klovnagtige Gotham-skurk. I et nyt interview med The New York Times forklarer instruktøren, at Phoenix da også mistede besindelsen fra tid til anden på settet, som han flere gange forlod uden varsel.

»Midt i en scene ville han bare gå væk og gå ud, og de andre stakkels skuespillere ville tro, det var på grund af dem, og det var aldrig dem – det var altid ham, han følte den bare ikke«, fortæller Phillips.

Heldigvis kom Phoenix altid tilbage til settet, efter han havde gået en tur, så scenerne kom i kassen. En enkelt skuespiller oplevede dog aldrig Phoenix forlade en scene: Robert De Niro.

De Niro, der spiller en talkshow-vært, som Arthur Fleck (Jokeren) ser op til, fortæller om sin medspillers professionalisme: »Joaquin var meget intens i det, han gjorde, som det skulle være, som han skulle være. Der var intet at tale om personligt på sidelinjen, ’Lad os drikke kaffe’. Lad os bare gøre det her«.

’Joker’ får dansk premiere den 3. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af