‘Joker’-instruktør: Robert Pattinsons Batman og Joaquin Phoenix’ Joker kommer aldrig til mødes

‘Joker’-instruktør: Robert Pattinsons Batman og Joaquin Phoenix’ Joker kommer aldrig til mødes

Hvis man havde håbet på et møde mellem Joaquin PhoenixJoker og Robert Pattinsons Batman, ser det ud til, at man bliver skuffet. For muligheden for et møde mellem de to i en fremtidig film, har instruktøren bag ’Joker’, Todd Phillips, nu blankt afvist til Variety under Toronto Film Festival..

Det er ikke nogen nyhed, at superheltefans elsker at konspirere. Forhåbningerne om en duel mellem de aktuelle og hypede inkarnationer af den ikoniske helt og skurk skyldes en kommentar, Pattinson gav til Variety om Joaquin Phoenix, som han siden måtte få strøget på grund af spoilerfare.

Men selvom Todd Phillips har afvist ideen, betyder det ikke, at Phoenix’ Joker ikke kommer til at møde Batman. Men det bliver ikke i en crossover a la Marvel Cinematic Universe. Hvis det sker, bliver det således i en anden skuespiller end Pattinsons inkarnation:

»Sært nok er tegneserier vores Shakespeare her i USA, og du kan lave mange mange versioner af ’Hamlet’ (…) Jeg er sikker på, der kommer mange flere Jokere i fremtiden« udtalte instruktøren til Variety.

Phillips har allerede gjort det klart i en samtale med Total Film, at han er åben over for at lave flere ’Joker’-film. Først og fremmest er han meget interesseret i at fortsætte samarbejdet med Joaquin Phoenix:

»(…) Jeg vil gøre hvad som helst med Joaquin Phoenix – når som helst. Der er ingen som ham. Hvis han var villig til at gøre det, hvis folk går ind og ser den her film, og Warner kom og sagde, ’Ved I hvad? Hvis I lige kunne finde på et eller andet…’. Altså jeg har i hvert fald en følelse af, at han og jeg kunne finde på noget ret fedt.

Indtil videre har Phoenix ikke givet meldinger om, hvorvidt han er interesseret i en toer. Da skuespilleren svarede på spørgsmål efter visningen af ‘Joker’ på Toronto Film Festival, fortalte han dog udelukkende om, hvor fantastisk arbejdet på ’Joker’ var, selvom han i begyndelsen var usikker omkring at tage rollen:

»Helt ærligt så var det ikke en let beslutning lige med det samme (…). Jeg vidste det bare ikke. Det gjorde jeg ikke. Men så var der et eller andet, som drog mig mod projektet. Det voksede sig bare større, som samarbejdet skred frem. Det begyndte at udvikle sig til noget mere end forventet. Det var en af min karrieres største oplevelser«.

Læs også: Ventet nazikomedie deler de amerikanske anmeldere i sjælden grad

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af