Nøgen Shia LaBeouf sloges med Tom Hardy under optagelserne til ’Lawless’

Nøgen Shia LaBeouf sloges med Tom Hardy under optagelserne til ’Lawless’
Shia LaBeouf og Tom Hardy i 'Lawless'.

Der har i en del år floreret rygter om gnidninger på settet af John Hillcoats gangsterfilm ’Lawlwess’. Hovedrollerne i filmen – og i de angivelige stridigheder – er Shia LaBeouf og Tom Hardy. Men konflikterne mellem de to er ifølge LaBeouf »bullshit«.

Filmens instruktør har ellers postuleret i en Reddit AMA (Ask Me Anything), at der uden tvivl var en fejde mellem de to, og at det endte med, at de begge måtte holdes tilbage for ikke at ryge i flæsket på hinanden. Én gang skulle LaBeouf dog have givet Hardy en på skrinet.

På trods af at LaBeouf bekræftede disse rygter i et interview med Esquire tilbage i 2018, så har han altså skiftet mening. I Youtube-showet ’Hot Ones’ (hvor kendte mennesker interviewes, mens de spiser gradvist stærkere og stærkere hot wings) blev hans spurgt ind til konflikten:

»Ja, det er noget bullshit. Vi tumlede altid rundt, og han (Tom Hardy, red.) er en fucking stor fyr. Især dengang. Der var han ved at gøre sig klar til at spille Bane (skurken i ’The Dark Knight Rises’, red.)«.

LaBeouf tegner i stedet et billede af de to skuespilleres broderlige forhold, hvor de mellem takes tumlede rundt med hinanden for sjov. Men én gang eskalerede legen dog:

»Vi fuckede altid rundt med hinanden, men en gang, hvor min kæreste var på besøg, der løber han ind i soveværelset. Pigen, jeg var sammen med, var rædselsslagen. Hun dækkede sig til og løb ud i køkkenet. Pludselig samler han mig op – og jeg havde altså ikke tøj på – og slynger mig over skulderen. Pludselig ligger vi og tumler rundt i gangen«, erindrer han og fortsætter:

»Jeg bliver arrig, fordi han har krammet på mig, og jeg befinder mig i en akavet nøgen situation. Mit shit er over det hele! Vi ender henne ved en trappe. Det resulterer i, at han falder ned af trappen og slår sin ryg. Under resten af indspilningerne fortalte han alle, at jeg slog ham ud«.

Skuespilleren kunne i ’Hot Ones’-interviewet også afsløre, at Kanye West på et tidspunkt raidede skuespillernes klædeskab, og fandt hans Indiana Jones-hat fra ’Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’’. LaBeouf gav den til rapperen, men den var efter sigende for lille til hans hoved.

Shia LaBeouf er snart aktuel med den selvbiografiske film ’Honey Boy’, hvori han spiller sin egen far. Filmen får amerikansk premiere den 8. november, mens en dansk premieredato endnu er uvis.

Se hele ’Hot Ones’-sessionen herunder:

Læs også: Mickey Rourkes 30 år gamle fejde med Robert De Niro kostede ham rolle i ’The Irishman’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af