Traileren til Shia LaBeoufs selvbiografiske film ’Honey Boy’ er landet – med LaBeouf som sin egen far

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Honey Boy’ var kælenavnet, Shia LaBeoufs far kaldte sin søn. Det er også titlen på den nye film, LaBeouf både har skrevet og spiller en hovedrolle i, om hans egen barndom og opvækst.

I ’Honey Boy’ spiller LaBeouf rollen som sin egen far, der kæmpede med heroin- og alkoholmisbrug gennem LaBeoufs barndom. Rollen som LaBeouf selv spilles af Lucas Hedges (’Manchester by the Sea’, ’Lady Bird’) og Noah Jupe (’A Quiet Place’) som henholdsvis ung og barn. Filmen er instrueret af Alma Har’el, som især er kendt for den stærke dokumentarfilm ‘Bombay Beach’.

I den nye trailer til LaBeoufs selvbiografiske drama mødes vi med det både kærlige, men særligt dybt problematiske og hårde forhold den plagede far og berørte skuespillerspire-søn imellem.

Shia LaBeouf har udtalt til The Hollywood Reporter, at han skrev filmen, da han selv var på afvænning. »Det føltes meget selvisk. Det hele føltes meget selvisk. Jeg gik aldrig i gang med det med tanken: ’Åh, jeg kommer til fucking at hjælpe folk’. Det var ikke mit mål. Jeg faldt fra hinanden«.

Rollelisten til ’Honey Boy’ tæller foruden LaBeouf, Hedges og Jupe navne som FKA Twigs, Maika Monroe, Natasha Lyonne, Clifton Collins Jr. og Martin Starr.

’Honey Boy’ får amerikansk premiere den 8. november. En eventuelt dansk premiere er endnu ikke offentliggjort.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af