Shia LaBeouf gennemgår vild transformation i ’Honey Boy’ – se ham som sin far i første billede fra filmen

Shia LaBeouf gennemgår vild transformation i ’Honey Boy’ – se ham som sin far i første billede fra filmen
Shia LaBeouf på filmfestivalen i Toronto i 2017. (Foto: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Shia LaBeouf er gennem sin hidtidige skuespilkarriere gået fra at være barneskuespiller og Hollywood-stjerne til stridslysten alkoholmisbruger og performancekunstner. Dette forløb bliver skildret i den biografiske film ’Honey Boy’, som skuespilleren selv har skrevet under det charmerende alias Otis Lort. Instruktør Alma Har’el, der tidligere lavet flere dokumentar- og kortfilm, spillefilmsdebuterer.

Filmen foregår både under hans tidlige medvirken i Disney Channel-serien ’Evens Stevens’ og under hans store Hollywood-gennembrud. Den fokuserer især på det skiftevis anstrengte og kærlige forhold mellem ham og faren, som LaBeouf selv skal spille.

Den helt unge Shia LaBeouf-karakter bliver spillet af ’A Quiet Place’-sønnen Noah Jupe, mens Lucas Hedges, der blev Oscar-nomineret for sin rolle i ’Manchester by the Sea’ og desuden medvirkede i ’Lady Bird’, skal agere voksen-Shia.

’Honey Boy’s premiredato er endnu ikke blevet offentliggjort. Til gengæld er første billede fra filmen netop dukket op, og det viser en fuldstændigt transformeret LaBeouf med høje tindinger, bakkenbarter, John Lennon-briller og denim-outfit. Se det herunder.

Shia LaBeouf i ‘Honey Boy’.

Læs også: Shia LaBeouf taler om bramfri danskere og sin afføringsædende hund hos Jimmy Kimmel

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af