Shia LaBeouf taler om bramfri danskere og sin afføringsædende hund hos Jimmy Kimmel

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sidste år havde Janus Metz’ film ’Borg’ om forholdet mellem tennisstjernerne Björn Borg og John McEnroe premiere i de danske biografer, og nu er turen kommet til USA. I den anledning er Shia LaBeouf, som spiller hidsigproppen McEnroe, i gang med den store pressetur i hjemlandet.

I skuespillerens besøg hos Jimmy Fallon i torsdags faldt snakken på hans præstation i filmen, hvor han blandt andet skulle agere venstrehåndet i de nøje orkestrerede tenniskampe, hvor der faktisk slet ikke var en bold til stede. Her kunne han også fortælle, at danskere er mere bramfri i deres kritik end amerikanerne.

Da han tidligt i processen mødtes med filmholdet, manglede LaBeouf stadigvæk at smide nogle kilo, som sad på kroppen fra en tidligere film. Her påpegede en uspecificeret dansker – som næsten kun kan være Janus Metz – at skuespilleren var alt for tyk til rollen.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Derudover faldt snakken på Shia LaBeoufs hverdagsliv, som nu indbefatter en hund. I øjeblikket går fritiden til at få det nye kæledyr til at stoppe med at spise sine egne efterladenskaber, hvorfor den vittige skuespiller kunne fortælle, at han hælder chilisovs på dem.

Slutteligt kunne Kimmel præsentere en parodierende trailer for fortsættelsen til ’Borg’, som skulle gå under titlen ’Porg vs. McEnroe’. Den grinende vært lagde ikke skjul på at ordspillet på de ultranuttede pelsdyr fra ’Star Wars: The Last Jedi’ ikke var historiens bedst skrevne joke. Se videoen herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Alle stivnede, da Shia LaBeouf smækkede med døren, og Janus Metz smadrede en ketsjer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af