Zach Galifianakis tværer Matthew McConaughey ud – se traileren til ‘Between Two Ferns: The Movie’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

To bregner, to stole og uforbeholden tilsvining af celebrities. Det er den simple opskrift på successen bag Zach Galifianakis satire-talkshow ’Between Two Ferns’.

Mere end ti år efter showet startede, får vi nu filmen ’Between Two Ferns: The Movie’, og den nye trailer præsenterer et væld af »celebrities you know«. Første stjerne i den varme stol er Matthew McConaughey (stavet McConnogay med titlen »Dazed and Confused – also an actor«). Galifianakis kører på McConaugheys image som dum machoskønhed, da han spørger ham, om han er okay, siden han faktisk har en skjorte på under interviewet.

Will Ferrell spiller med som producenten, der presser Galifianakis til at gøre web-showet til et rigtigt tv-show. Han vil nemlig ikke længere være til grin og i stedet vise sit værd i ti afsluttende episoder med seriøse interviews.

Den såkaldte deadpan-humor er dog ikke til at tage fejl af. Blandt andet da han bruger følgende vandtætte argument over for Ferrell: » Jeg er en hvid mand, og jeg er hetero. Jeg fortjener det!«.

Det lader til at udvikle sig til en underholdende roadmovie, hvor det atter cementeres, at der ikke er grænser for, hvad man kan spørge en kendis om.

Galifianakis får selskab af et væld af imponerende navne, som Peter Dinklage, Maya Rudolph, Paul Rudd, Brie Larson, Keanu Reeves og Jon Hamm og mange andre »berømtheder«, som det bliver formuleret i traileren.

Filmen er instrueret af Scott Aukerman, der skabte talkshowet sammen med Zach Galifianakis.

’Between Two Ferns: The Movie’ får premiere på Netflix 20. september.

Læs også: Obama står distancen over for Zach Galifianakis

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af