19-årigt stjerneskud instruerer ‘The Wire’-stjerne som sydstatspræst – se den rå trailer til ‘Burning Cane’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Phillip Youman var det absolutte stjerneskud ved årets Tribeca Film Festival. Som blot 19-årig havde han filmen ’Burning Cane’ med i festivalens konkurrence, hvor han tilmed vandt store priser for bedste spille film og bedste fotografering.

I det religiøse sydstatsdrama spiller ’The Wire’-stjernen Wendell Pierce en bærende rolle som fordrukken præst i det landlige Louisiana, hvor han rådgiver en mor, hvis lille søn udfordrer hendes tro. Der var også en pris til Pierce for bedste skuespil på Tribeca Film Festival.

Filmverdenen har før oplevet unge instruktørstjerner som Xavier Dolan, der instruerede sin debutfilm som 20-årig, og meget kunne tyde på, at det ikke er det sidste, vi kommer til at høre til Phillip Youman.

Youman har både skrevet, instrueret, filmet og været med til at klippe ‘Burning Cane’, som han fuldførte, mens han stadig gik i highschool. De rå religiøse temaer i det tætte kirkemiljø er inspireret af hans egne oplevelser i den sydlige baptistkirke, som den unge instruktør har taget afstand fra senere i livet.

Efter visningen i Tribeca kalder Indiewires kritiker Eric Kohn filmen for »en lyrisk debut« og »en tiltalende indkapsling af sydstaternes fattigdom og sorg«.

Netflix har købt en andel i distributionsrettighederne, og derfor bliver ’Burning Cane’ altså tilgængelig på tjenesten 6. november.

Læs også: De udenlandske anmeldere er vilde med Martin Scorseses »mesterværk« ‘The Irishman’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af