Jennifer Aniston vil have mindre Marvel, mere Meg Ryan på det store lærred

Jennifer Aniston vil have mindre Marvel, mere Meg Ryan på det store lærred
Foto: Rich Fury/Getty Images

Jennifer Aniston er efter en lang årrække som hjerterdame af romcom-film på vej tilbage til serieformatet i en hovedrolle i Apple TV-dramedy’en ’The Morning Show’ i selskab af Steve Carrell og Reese Witherspoon. I et nyt interview med Variety forklarer Aniston, hvad der fik hende til at vende tilbage til tv-formatet – og ikke mindst, hvad hun synes om filmindustrien anno 2019.

»Det var ikke før de seneste par år, da disse streamingtjenester nærmest eksploderede med så meget kvalitet, at jeg begyndte at tænke: ’Wow, det er bedre end det, jeg lige har lavet’«, forklarer Aniston om sin beslutning om at vende tilbage til tv-serierne. »Og så ser du, hvad der er tilgængeligt derude, og det bare bliver mindre og mindre i kraft af de store Marvel-film. Eller ting, jeg ganske enkelt ikke bliver spurgt om at lave – eller er særligt interesseret i at leve i en green screen«.

Aniston forklarer om filmbranchens ændring gennem årene: »Det har ændret sig så meget. Jeg tror, vi virkelig ville elske at få Meg Ryan-æraen igen. Jeg synes bare, det ville være dejligt at kunne gå ind i en biograf og hygge sig. Jeg synes, vi burde få en genoplivning. Lad os få ’Terms of Endearment’ tilbage derude. Du ved, ’Heaven Can Wait’, ’Young Frankenstein’, ’Blazing Saddles’, ’Goodbye Girl’«.

Læs også: Reese Witherspoon, Jennifer Aniston og Steve Carell er morgenværter i stor Apple-seriesatsning – se første trailer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af