Joaquin Phoenix taler om »endeløse muligheder« for ’Joker’-rollen i nyt interview

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Joker’ har ramt biograferne, og som man næsten kunne have ventet i kølvandet på den massive opmærksomhed og de rundhåndede anmelderroser, der har omgivet filmen op til premieren, er den blevet et gedigent globalt bio-hit.

Derfor er det heller ingen overraskelse, at fans spekulerer i, om der mon kunne tænkes at være en fortsættelse af skurkesagaen på tegnebrættet. Da Joaquin Phoenix besøgte ’Popcorn with Peter Travers’ til et interview, faldt snakken derfor også på en potentiel toer.

Phoenix lader ikke til at være helt skråsikker på, der er »mere at gøre« med historien, men synes alligevel at være ret begejstret ved tanken om at kunne fortsætte i skurkens fodspor: »Todd (instruktør Todd Phillips, red.) og jeg ville stadig optage nu, hvis vi kunne, ikke? Fordi mulighederne for, hvor vi kan gå med denne karakter, syntes endeløse«.

Phoenix blev ydermere spurgt om, om han havde anset Joker for at være en drømmerolle. Dertil fik vi først et kort, kontant »Nej«. Phoenix fortsatte dog: »Du ved, jeg ville ikke have tænkt på dette som en drømmerolle. Men nu, ærligt talt, kan jeg ikke stoppe med at tænke på den. Jeg talte meget med Todd om, hvad vi ellers måske kunne lave, helt generelt bare for at arbejde sammen, men også helt specifikt, hvis der var noget, vi ellers kunne gøre med Jokeren, der ville være interessant. Så det endte med at være en drømmerolle«.

Læs også: Anmeldelse af ‘Joker’

Læs også: ’Joker’ er optændt af vrede og afmagt – men farlig er den ikke

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af