Ny ’The Walking Dead’-spinoff er en ungdomsserie – se traileren

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da ’The Walking Dead’ udkom for første gang i 2010, var de levende døde overalt i populærkulturen,. I løbet af de seneste par år er zombie-feberen dog dalet gevaldigt. Det afspejles også i seriens senere sæsoner, der har måttet kæmpe med dalende seertal og mere og mere lunkne anmeldelser fra kritikerne.

‘The Walking Dead’-universet har dog trods alt stadig en stor fanskare, og det er nok derfor, skaberne er klar med endnu en fortælling i det efterhånden omfattende zombie-univers.

Til dette års New York Comic Con, der blev afholdt i denne weekend, præsenterede AMC nemlig en trailer til et nyt og endnu unavngivet ’Walking Dead’-spinoff. Den nye serie vil være henvendt mod et ungt publikum, og omdrejningspunktet er en gruppe unge mennesker, som er født ind i zombieapokalypsen og derfor ikke kender til andet.

Seriens showrunner Scott M. Gimple har talt med The Hollywood Reporter om præmissen for den nye ungdomsserie:

»De er vokset op i apokalypsen. De kender til walkers (zombierne, red.), men de har ikke interageret med dem, da de har levet bag en mur. (…) Der er et rejseaspekt i serien. (…) De bliver nødt til at forlade det sted, hvor de har følt sig sikre, til fordel for et sted, hvor de er nødt til at kæmpe for deres overlevelse og for, hvad de tror på. Det er en anderledes historie i ’The Walking Dead’-universet, og den introducerer en helt ny verden«.

Pilot-episoden instrueres af Jordan Vogt-Roberts, der på papiret virker som et ideelt valg, da han tidligere har instrueret indie-filmen ’The Kings of Summer’, der netop handler om en gruppe teenagere, der beslutter sig for at drage ud i vildmarken, samt den underholdende og effekttunge Blockbuster ’Kong: Skull Island’.

Det endnu unavngivne ’The Walking Dead’-spinoff får premiere engang i foråret 2020.

Læs også: ’Resident Evil’-filmene bliver lagt for had – men de er langt bedre end deres rygte

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af