Paul Rudd fortsætter sin 15 år lange joke hos Conan O’Brien – med et twist

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den altid likeable Paul Rudd er lige nu aktuel med Netflix-serien ’Living With Yourself’. I den forbindelse var han gæst på ’The Tonight Show with Conan O’Brien’, og så ved du måske allerede, hvad det fører med sig…

Alt går ellers helt efter planen med hyggelig smalltalk om serien, men da tidspunktet kommer til at vise et klip fra ’Living with Yourself’ stiller Rudd op med et klip fra den tarvelige ’E.T.’-klon ’Mac and Me’, der er produceret med støtte fra McDonald’s og Coca-Cola.

Det er ikke just første gang, at Rudd troller O’Brien. Joken har kørt, siden Paul Rudd for 15 år siden skulle vise et klip fra finaleafsnittet af ’Friends’. Sidenhen har han altid vist det samme klip fra ’Mac and Me’, når han har skullet promovere et af sine projekter hos talkshowværten.

I det famøse klip ser vi drengen Eric, som ruller i fuld fart ned ad en skrænt i sin rullestol med defekte bremser. Han ender med at køre ud over kanten og lande i en sø, hvorefter rumvæsnet Mac kigger frem. Denne gang er der dog et helt særligt twist. Se selv i videoen ovenfor.

Læs også: Urene i ‘Joker’ får internettets fanteorier til at koge over

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af