Pilou Asbæk og Søren Malling fører an for stjernespækket cast på Tobias Lindholms serie om mordet på Kim Wall

Pilou Asbæk og Søren Malling fører an for stjernespækket cast på Tobias Lindholms serie om mordet på Kim Wall
Foto: Brendon Thorne/Getty Images for Paramount Pictures

Der bliver noget at glæde sig til, når TV 2 til næste efterår blænder op for den autentiske krimi ’Efterforskningen’, der er skrevet og instrueret af dansk films gulddreng Tobias Lindholm. Serien bygger på den virkelige historie om efterforskningen af mordet på den svenske journalist Kim Wall i Peter Madsens ubåd.

I serien følger vi drabschef Jens Møller og hans afdeling i opklaringen af den morbide og foruroligende sag. I rollen som Jens Møller finder vi Søren Malling, og ved hans side står Pilou Asbæk (’R’, ’Game of Thrones’), der spiller anklager Jakob Buch Jepsen.

De to får godt selskab af blandt andre Laura Christensen (’Råzone’), Charlotte Munch (’Anna Pihl’, ’Mens vi lever’), Dulfi Al-Jabouri (’Underverden’, ’Valhalla’) og Anders Juul (’En frygtelig kvinde’, ’Fred til lands’). Derudover er der også to svenskere på rollelisten i form af Pernilla August og Rolf Lassgård, som spiller den myrdede journalists forældre.

Tobias Lindholm har tidligere har stået bag manuskripterne til Thomas Vinterbergs ‘Jagten’ og hans kommende ’Druk’, ligesom han også både skrev og instruerede filmene ’R’, ’Kapringen’ og ’Krigen’.

‘Efterforskningen’ bliver lavet med fuld støtte fra Jens Møller og Kim Walls forældre. Optagelserne er lige nu i fuld gang, og det endelige resultat kan ses på TV 2 i efteråret 2020.

Læs også: ’Fred til lands’-forfatter: »Jeg har gerne villet lave en dansk ’Breaking Bad’«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af