Robert Downey Jr. taler med dyr, der taler som andre Hollywood-stjerner, i traileren til ‘Dolittle’

Hvem har ikke drømt om at høre Robert Downey Jr. tale britisk med en gorilla spillet af Rami Malek?

Efter mange år i rollen som Tony Stark bliver Robert Downey Jr. på mainstreamens brede sti i det kommende remake ‘Dolittle’, hvor han spiller lægen, der kan tale med dyr…

’Dolittle’, der får premiere næste år, lader til at have mere til fælles med den originale ’Dr. Dolittle’-film fra 1967, baseret på serien af børnebøger, end den noget lavpandede Eddie Muphy-version fra slut-90’erne.

Der er skruet op for eventyrligheden i fortællingen om Dr. Dolittle, en enkemand der lever alene omgivet af dyr, som han kan tale med. Han drager dog ud på en tilsyneladende episk skibsrejse for at rede en ung dronning, der er frygteligt syg. Med sig tager han selvfølgelig hele sin zoologiske have.

Dronningen i nød spilles af Jessie Buckley, blandt andet kendt som den unge gravide kvinde Ludmilla i HBO-miniserien ‘Chernobyl’. Dr. Dolittles talende dyreflok består udover gorilla-Malek af Octavia Spencer som en and og Kumail Nanjiani som struds. Emma Thompson troner på Downey Jr.’s skulder,som hans rådgivende papegøje.

Stemmegalleriet byder desuden endnu flere stjerneskuespillere som Tom Holland, Ralph Fiennes, Emma Thompson, Antonio Banderas og mange flere.

Instruktøren bag ’Dolittle’ er Stephen Gaghan, der før har lavet kritikerroste film som ’Gold’ og Oscar-vinderen ’Syriana’. John Whittington, som har været med til at skrive den populære ’Lego Batman’-film er medforfatter på manuskriptet.

‘Dolittle’ får dansk biogrfpremiere 9. januar 2020. 

Læs også: Robert Downey Jr. vil ikke køre sig selv i stilling til Oscar for ‘Avengers’-rolle

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af