Se Bryan Cranston blive til Walter White på under et minut

Se Bryan Cranston blive til Walter White på under et minut

Efter premieren på ’Breaking Bad: El Camino’ hjemsøgte Walter Whites usædvanligt store skaldepande fans verden over. Men præcis, hvordan Bryan Cranston forvandles tilbage til den kræftsyge White, anno slutningen af ‘Breaking Bad’ sæson to, kan ses på Bryan Cranstons Twitter-profil og tager kun et minut:

Umiddelbart kræver det en større indsats, end man lige skulle tro, at forvandle den sprællevende, nu 63-årige, Cranston til sit tidligere kræftsyge Walter White-jeg. Ud over to make-up-artisters kyndige håndelag og en god portion ventetid er den transformerede isse også blevet retoucheret digitalt i postproduktionen.

Da Cranston, som for tiden er travlt optaget på Broadways skrå brædder i ’Network’, kun havde plads i skemaet til en enkelt optagedag, må man gå ud fra, at videoen er en engangsforestilling.

Trods den, i manges øjne, fejlcastede issehætte var gensynsglæden med Walther White i ’El Camino’ stor. Han medvirker i et flashback, der foregår i afsnittet ’Four Days Out’ fra slutningen af sæson to, hvor Jesse og Walt er strandede i ørkenen med en kæmpe portion methkrystaller på kogepladen.

I filmen møder vi dem på en diner, hvor de snakker om, hvad Jesses fremtidsplaner er, når Walt har tjent sit mål ind og kan give sin familie økonomisk sikkerhed.

Holdet bag ’El Camino’ formåede med bravour at holde produktionen hemmelig for verden og – endnu mere imponerende – at Bryan Cranston vendte tilbage til ’Breaking Bad’-universet for en kort stund.

Læs også: Aaron Paul om sit comeback som Jesse Pinkman – »Det er den endelige afsked«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af