‘Breaking Bad’-fans reagerer på det mest alarmerende ved den nye ‘El Camino’-film

‘Breaking Bad’-fans reagerer på det mest alarmerende ved den nye ‘El Camino’-film
Aaron Paul som Jesse Pinkman.
STREAMING TOGETHER

(Artiklen indeholder spoilers for ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’).

I fredags landede ’El Camino: A Breaking Bad Movie’ på Netflix, og seriens mange fans kunne mæske sig i svaret på det spørgsmål, der pressede sig på efter seriens finaleafsnit: Hvad skete der med Jesse Pinkman?

Filmen viser i særdeleshed Aaron Pauls skuespiltalent, som vi også gentagne gange fik åbenbaret i løbet af ‘Breaking Bad’. Men der er dog en ting i fortællingen, som mange har fundet forstyrrende.

Undervejs har filmholdet været ekstraordinært dygtige til at holde på hemmeligheder. De formåede at optage filmen og gå i postproduktion, uden at det blev opdaget.

Ligeledes har Gilligan, Aaron Paul og Bryan Cranston selv adskillige gange afvist, at Walter White på den ene eller anden måde skulle medvirke i filmen. Men det var en afledningsmanøvre. Vi fik gensynet i en af filmens sidste scener, hvor Jesse og Walt er forenet i et flashback.

I seriens første sæson gispede vi med, da selvsamme Walter White barberede sin bedagede gammelmandsfrisure af og begyndte at sporte sin sorte pork pie med maner, skæbnesvangert genfødt som Heisenberg.

Men at dømme på Twitter-reaktionerne er det gruopvækkende på en langt mindre tilfredsstillende måde, når Cranston i ’El Camino’ er blevet udstyret med verdens mindst diskrete issehætte. En enkelt fan føler sig dybt snydt, da hun efter års bingewatching mener at kunne genkende karakterens helt specielle hovedform:


For tiden spiller Bryan Cranston Howard Beale i Broadway-versionen af filmen ’Network’, hvorfor han nok ikke har kunnet barbere lokkerne af blot for en enkelt scene som White. Hvis Cranston pludselig var blevet spottet som skaldet, havde det ligeledes truet med at afsløre hemmeligheden.

I et interview med USA Today fortæller Vince Gilligan dog, at der rent faktisk er blevet lagt meget arbejde i at få netop Cranstons hovedform til at virke troværdig i scenen, og at der endda er blevet brugt CGI-til at formindske hovedet:

»Bryan var midt i et Broadway-stykke og havde et fyldigt hår, som han ikke kunne barbere af for vores skyld. Så vi blev nødt til at skaffe de her fantastiske makeup-artister, som kunne give os verdens bedste latex-isse, men vi blev også nødt til at få lidt digital  hjælp til at skrumpe Bryans hoved, så det ikke så kugleformet ud med issen på.

Læs også: Anmeldelse af ‘El Camino: A Breaking Bad Movie’

Læs også: Aaron Paul genfortæller ‘Breaking Bad’ på to et halvt minut – og det er perfekt opvarmning til ‘El Camino’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af