Se den eksplosive trailer til nyt Netflix-actionbrag med Ryan Reynolds dirigeret af Michael Bay

Netflix har fået fingrene i den berømte og berygtede instruktør bag ’Armageddon’ og ’Transformers’-franchisen, Michael Bay, som laver en storladen actionfilm for tjenesten med Ryan Reynolds, der får premiere til december.

Efter successen med ’Deadpool’ fører Ryan Reynolds an for et ensemble af seks actionhelte, som i ’6 Underground’ iscenesætter deres egne dødsfald kun for at kæmpe videre i den gode sags tjeneste. For der er alskens frihed forbundet med ikke officielt at eksistere. Udover at man slipper for firmafester og fødselsdage får man slettet sin straffeattest og kan handle konsekvensløst. Eller kan man?

Reynolds får selskab af Corey Hawkins (’Straight Outta Compton’, ’BlacKkKlansman’), Dave Franco (’The Disaster Artist’), britiske Ben Hardy (’Bohemian Rhapsody’), franske Mélanie Laurent (’Now You See Me’) og Adria Arjona (’Good Omens’).

Der har været delte meninger om samarbejdet med den eksplosionsglade Bay. I kølvandet på ’Transformers: Dark Moon’ sammenlignede skuespillerinden Megan Fox instruktøren med Hitler.

At dømme på traileren skruer den effektdrevne actioninstruktør op på maks med Netflix’ pengepose i hånden.

’6 Underground’ kan ses på Netflix 13. december.

Læs også: Derfor er Ryan Murphy en milliard kroner værd for Netflix

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af