Se slettet scene fra ‘Once Upon a Time in Hollywood’: Mere Luke Perry og Timothy Olyphant

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selv med en film på svulstige 161 minutter og et tv-serie cut på vej, kan Tarantino stadig ikke dy sig for lige at gøre ’Once Upon a Time in Hollywood’ til en endnu mere omfattende oplevelse. Således udkommer filmen on demand og i fysisk format med 20 minutters ekstra scener.

Der er dog ikke tale om et decideret extended cut, der ændrer eller udvider handlingen. De »nye« scener er mestendels klassisk Tarantino-fjolleri, der venter efter filmens slutning.

En af biografversionens bedste scener blev leveret af den 10-årige barneskuespiller Julia Butters i rollen som über-professionelle Trudi, der pænt bad Leonardo DiCaprios Rick Dalton om ikke at kalde hende »pumpkin puss« på settet af western-serien ‘Lancer’.

Akkompagneret af selveste ‘Lancer’-brødrene, spillet af Luke Perry og Timothy Olyphant, får vi her lov til at se lidt mere til frugterne af unge Trudis method-skuespil, da hun stiger ombord på en diligence. Imens mundhugges Perry med Olyphant, og det varmer at få ekstra tid med ‘Beverly Hills 90210’-ikonet, der som bekendt døde af en blodprop ikke længe efter optagelserne.

I USA spiller der allerede en udvidet biografversion af ‘Once Upon a Time in Hollywood’, hvor 10 minutter er tilføjet, der byder på mere fiktiv markedsføring a la reklamen for ‘Red Apple Cigarettes’ (et opdigtet cigaretmærke, der figurerer i adskillige Tarantino-film), vi så efter rulleteksterne i sommerens biografudgave. Fx dukker James Marsden op som en ung Burt Reynolds i en reklame for selvsamme cigaretter, og så kan man se en reklame for det ølmærke, Cliff Booth drikker i selskab med sin muskelhund Brandy, »Old Chattanooga Beer«.

Læs også: De vigtigste referencer i ‘Once Upon a Time in Hollywood’, som du muligvis missede

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af