Brad Pitt bekræfter rygter om ’Once Upon a Time in Hollywood’ som miniserie

Brad Pitt bekræfter rygter om ’Once Upon a Time in Hollywood’ som miniserie
Brad Pitt og Quentin Tarantino poserer under Cannes-festivalen onsdag. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images))

I sidste måned florerede rygterne om, at Quentin Tarantino legede med idéen om at udgive sin seneste film ’Once Upon a Time in Hollywood’ som miniserie på Netflix. Nu bekræfter en af filmens to hovedrolleindehavere forlydenderne.

Brad Pitt, som netop er blevet interviewet af Kyle Buchanan til New York Times, afslører, at Tarantino går med planerne. Selvom udtalelsen ikke kom med i den endelige artikel, afslører Buchanan nu på Twitter, at Pitt bekræftede rygterne om en forlænget udgave af filmen udgivet som en miniserie:

»Ja, han snakkede om det. Det er en ret vild idé«.

Tidligere i år kunne amerikanske Netflix-abonnenter se en forlænget udgave af ’The Hateful Eight’, netop som en miniserie. Brad Pitt ser det som en unik distributionsform, som gør det muligt at gå mere i dybden, end man nødvendigvis kan i det traditionelle biografformat:

»I serier kan du tilbringe langt mere tid med karaktererne og historien. Du kan udforske afkroge, du ikke altid kan på film. Virkelig meget af en film ender i klipperummet, fordi det ikke lige passer ind i den kasse, som hedder film. Det er derfor, jeg synes, det var interessant, at Tarantino tog ’The Hateful Eight’ og relancerede den som en tredelt miniserie. Det var næsten det bedste fra to verdener«.

Det lader altså til, vi muligvis kan se frem til en endnu længere udgave af den næsten tre timer lange film. Så er spørgsmålet bare, om vi får den at se herhjemme. Miniserieudgaven af ’The Hateful Eight’ er nemlig kun tilgængeligt på amerikansk Netflix indtil videre.

At Tarantino udgiver forlængede versioner af sine film eksklusivt på streamingtjenesten, har forundret mange. Hollywood-auteuren har nemlig tidligere udtalt sig i skarpe vendinger om netop Netflix.

I Tom Rostons bog ’I Lost it at The Video Store: A Filmmakers’ Oral History of a Vanished Era’ udtalte han følgende: »Jeg er overhovedet ikke begejstret for streaming. Jeg kan bedst lide at have noget håndgribeligt i hænderne. Jeg kan ikke se en film på en laptop, og jeg bruger slet ikke Netflix«.

Alt tyder dog på, at nostalgikeren Tarantino er ved at bløde lidt op i forhold til den digitale distributionsform.

Læs også: De bedste scener i ’Once Upon a Time in Hollywood’ – fra 10-årig breakout-stjerne til frozen margaritas

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af