’Skam’-skaber Julie Andem indgår eksklusivaftale med HBO

’Skam’-skaber Julie Andem indgår eksklusivaftale med HBO
Julie Andem under this.-festivalen i Aarhus i 2018.

For mere end to år siden satte Julie Andem det sidste punktum i den overvældende succesperle, der fik dansken til at optage norsk teenageslang i ordforrådet (du ved, jeg ikke kødder): ’Skam’. Sidste år skyllede bølgen videre ind over såvel en række europæiske lande som USA, der skabte remakes af gymnasiesagaen på egne sprog.

Det har med andre ord været så godt som umuligt i den internationale serie-sfære ikke at få nys om både serien og dens moder. Derfor har HBO nu også sat kløerne i sidstnævnte og fået Julie Andem i hus med en eksklusivaftale, skriver Television Business International.

Aftalen lyder på, at Andem eksklusivt skal skabe og udvikle serier for selskabet over to år. Detaljerne omkring, hvilke projekter Andem mere specifikt har i pipelinen, er endnu ikke ude.

Læs også: ’Skam’-dronning i Danmark: Derfor var det rigtigt at slutte med sæson 4

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af